Zoeken naar ge worden

Uw zoekactie voor ge worden leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zakenman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk kinky mateurhoertje heeft zin in ... en vergoeding.
Is er hier een kinky vrouw die lekker geil wordt bij de gedachte om zich als een amateurhoertje aan te bieden aan een oudere man? Heb je een pooier die je wil aanbieden dan mag dat natuurlijk ook en spreek ik met je pooier af. Je kikt op de gedachte om het hoertje uit te hangen, afspraken wat kan en wat niet worden gemaakt zoals met een hoertje, geen extremen gevraagd. Laat me ook weten hoeveel je wil verdienen als amateurtje. Ik ben benieuwd wie zich aanbiedt en wat je voorstel is.  
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
stijlvol meisje of dame welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

stijlvol meisje of dame welkom
Ruben 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Aftrekken
Hoi, ik zoek niet veel, gewoon afgetrokken worden door een toffe meid. Zie je dit zitten? Contacteer me dan snel. Vriendelijke, propere gast van 37.  
Sedi 26 jaar Antwerpen - Vosselaar
Pijpdate vanavond
Dag dames, ik zoek liefst voor vanavond nog een dame voor een pijpdate in mijn auto. Hygiëne en vergoeding geboden, graag een dame die het niet erg vind om zelf ook aangeraakt te worden. Ik ben zelf slank gebouwd, Hopelijk tot straks?  
Peter 46 jaar Antwerpen - Berchem 0470426316
Poetsvrouw gezocht
Hallo door. Ik zoek een sexy poetsvrouw die in een leuke outfit komt poetsen. Terwijl je poetst bekijk ik je. (Het gaat meer om de fantasie, dus er hoeft nt echt gepoetst te worden). Stuur een berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub, enkel whatsapp of sms).  

Poetsvrouw gezocht
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi dames, ik zoek geen relatie, wel iemand die graag tijdens de dag in de week een seksie afspraakje wil maken. Heb jij geile fantasietjes, mail ze mij maar, wil je graag eens betaald worden? Ik ben een slanke, charmante en discrete man, die zich houd aan de afspraken, groeten,  
Alla 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ik sta weer nat
Hallo Ik ben Alla Ik ben weer goed nat de laatste tijd.En heb foto,s en een video te koop van mezelf waar ik lekker genomen word.Het idee tot je hier opgewonden van raakt wind me dan ook op.Ik wil hierna goed verwend worden en wil dan diverse malen klaarkomen.  

Ik sta weer nat
PPM 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
stijlvolle dame of meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

stijlvolle dame of meisje welkom
  1   2   3   4   5   6